hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adilcevaz'da ramazanda 300 yoksul vatandaşa sıcak yemek dağıtılacak

    Adilcevazda ramazanda 300 yoksul vatandaşa sıcak yemek dağıtılacak
    expand

    Adilcevaz'da ramazanda 300 yoksul vatandaşa sıcak yemek dağıtılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ,(Bitlis)-(DHA)- BİTLİS'in Adilcevaz ilçesinde Türk Kızılayı Şubesi, koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde çıkamayan ve maddi durumu iyi olmayan 300  vatandaşa, ramazan ayı boyunca her gün 3 çeşit sıcak yemek dağıtacak.

     Türk Kızılayı Adilcevaz Şubesi, ramazan ayında, koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara, yemek dağıtacak. Yemekler,  Kızılay'ın 10 gönüllüsü tarafındn götürülen 3 çeşit sıcak yemekler, vatandaşlara teslim ediliyor.  

    Türk Kızılay’ı Adilcevaz Şube Başkanı Çağlar Toğal, ramazan ayı boyunca yoksul vatandaşlara gıda yardımının yanı sıra, her gün 300 vatandaşa sıcak yemek dağıtımı yapıldığını belirterek,“Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan ve düşük gelirli vatandaşlarımıza bu hizmeti yapmaktan gurur duyuyoruz. Her gün hazırladığımız sıcak yemekleri yaklaşık 10 gönüllü arkadaşımız aracılığıyla önceden belirlenen ailelerin evlerine ulaştırıyoruz. Rahmet ve bereket ayı olan ramazan ayında ailelerimize yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yardım ve desteklerimiz ramazan ayı boyunca devam edecek."dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow