hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adilcevaz’ın en genç muhtarı oldu

    Adilcevaz’ın en genç muhtarı oldu
    expand

    Adilcevaz’ın en genç muhtarı oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ, (Bitlis),(DHA)- BİTLİS’in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar Beldesi'nde yaşayan 28 yaşındaki Rıdvan Emen, beldenin Budaklı Mahallesi'nde yapılan muhtarlık seçimini kazanarak ilçenin en genç muhtarı oldu.

    31 Mart yerel seçimlerinde Adilcevaz İlçesi'ne bağlı Aydınlar Beldesi'nin Budaklı Mahallesi'nde, 257 seçmenin oyunu alarak muhtar seçilen Rıdvan Emen, Adilcevaz’ın en genç muhtarı oldu. Mahallenin sorunlarının çözümü için elinden geleni yapacağını belirten Muhtar Emen, mahalledeki su problemlerinin kısmen çözüldüğünü belirten Emen, mahallesindeki en büyük sorunun yol sorunu olduğunu bununda çözülmesi için başta Belediye Başkanı olmak üzere tüm mercilere bu sorunu ileteceğini söyledi. 

    Muhtar Emen, "Mahalle sakinleriyle yaptığımız görüşmeler neticesinde onların büyük desteğiyle adaysız bir şekilde muhtarlık seçimlerine katılarak mahallemizin ve ilçemizin en genç muhtarı oldum. Karşımıza aday çıkmaması bize olan güvenin bir göstergesidir. Bende bu güveni boşa çıkarmamak için var gücümle çalışacağım. Mahallemize, bir sosyal tesis, çocuk parkı ve en önemlisi stabilize olan yolumuzu asfalt yada kilitli parke taşı yapmak istiyoruz. Bunun için yetkililerin kapısını bıkmadan usanmadan çalacağım. Umarım Rabbim mahallemize güzel hizmetler yapmayı nasip eder" dedi.

    FOTOĞRAFLI


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow