hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Minik öğrenciler, fidanları toprakla buluşturdu

    Minik öğrenciler, fidanları toprakla buluşturdu
    expand

    Minik öğrenciler, fidanları toprakla buluşturdu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ,(Bitlis)-(DHA)-BİTLİS'in Adilcevaz Şehit Mehmet Ali Erçetin İlkokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte okul bahçesine fidan dikti.

    Adilcevaz Şehit Mehmet Ali Erçetin İlkokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte okul bahçesine fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikte, öğrencilere ormanların ve fidanların önemini anlatıldı. Çevreyle barışık, çevreyi ve ağaçları koruyan bireyleri yetiştirmeyi amaçlayan etkinlikte, öğrenciler diktikleri fidanları düzenli olarak sulayıp, bakımlarını da yaptı.
    Okul Müdürü Serhat Boz, öğrencilere doğa ve ağaç sevgisini kazandırmayı amaçladıklarını ifade ederek, "Okulumuzda eğitimin kalitesini arttırmanın yanında, öğrencilere çevre bilinci ve doğa sevgisinin de oluşturulmaya çalışıyoruz. İlkbahar ayının gelmesiyle de okulumuzda böyle bir etkinlik düzenledik. Çocuklarımıza farklı bir aktivite oldu. Bundan dolayı da çok mutlu oldular. Etkinliğiniz sayesinde öğrencilerimiz ağaç dikme bilincine sahip olup, çevre konusunda bir sorumluluk almış oldular. Bu kampanyanın öğrencilerimize doğa ve ağaç sevgisini kazandırmasının yanı sıra, çevre okullara da güzel bir örnek olacağını ümit ediyorum."dedi.
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow