hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bitlis’te koordinasyon kurulu toplantısı

    Bitlis’te koordinasyon kurulu toplantısı
    expand

    Bitlis’te koordinasyon kurulu toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,(DHA)-BİTLİS’te 4’ncü dönem il koordinasyon kurulu toplantısı Bitlis Valisi Oktay Çağatay başkanlığında gerçekleştirildi.

     Bitlis Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Kemal Karahan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey, Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, yatırımcı bölge ve il müdürleri katıldı.

    Toplantının açış konuşmasını yapan Bitlis Valisi Oktay Çağatay, ekonomik olarak kısır bir dönem yaşadıklarını, ancak yarım yatırımların da tamamlanması için çalışmalar yürütüldüğünü söyledi. Vali Çağatay, Suriye’de yürütülen ‘Barış Pınarı Harekatı’ ile ilgili olarak, “Harekat başarılı bir şekilde devam ediyor. Ordumuz güzel ilerliyor. İnşallah başarıya da ulaşacağız. Allah Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun” dedi.

    Toplantıda İçişleri Bakanlığı tarafından kurumların yatırımlarının yer alacağı 'İlyas' adlı internet sitesi hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantı daha sonra yatırımcı il ve bölge müdürlerinin yatırımlarının değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow