hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bitlis’te koordinasyon kurulu toplantısı

    Bitlis’te koordinasyon kurulu toplantısı
    expand

    Bitlis’te koordinasyon kurulu toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,(DHA)- BİTLİS’te, 2021 yılının 2'inci dönem il koordinasyon kurulu toplantısı Bitlis Valisi Oktay Çağatay başkanlığında gerçekleştirildi.

     Bitlis Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcıları Nursel  Özdemir, Tekin Erdemir, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey, ilçe belediye başkanları, kurum amirleri ve bazı sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

    Toplantının açılış konuşmasını yapan Bitlis Valisi Oktay Çağatay, kentte yapılan hizmetler ve yapılması düşünülen pojeleri anlattı. Vali Çağatay, "Uzun bir aradan sonra ilk kez bir koordinasyon toplantısında bir araya geldik. Toplantının hayırlı olmasını diliyorum. Ramazanınızı da kutluyorum. Dere üstündeki proje Cumhurbaşkanlığımızın nezdinde yürüyen bir projedir. Bu konuda iyi çalışıyoruz. Arada fantastik cümleler de duyuyoruz. Bizler moarlimizi bozmuyoruz. Anlaşma yaparak çözüyoruz. Emeği geçen bütün kurum amirlerimize teşekkür ediyoruz."dedi.

    Konuşmanın ardından, kurum amirleri 2021 yılında yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgilendirildi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow