hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bolu Belediye Başkanı Yılmaz’dan veda ziyaretleri

    Bolu Belediye Başkanı Yılmaz’dan veda ziyaretleri
    expand

    Bolu Belediye Başkanı Yılmaz’dan veda ziyaretleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)- BOLU Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, veda ve teşekkür ziyaretleri kapsamında, Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası(BESOB) ve Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi’ni ziyaret ederek başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

    AK Parti'nin 3 dönem kuralı nedeniyle 31 Mart Yerel Seçimleri’nde aday gösterilmeyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, görev süresinin son günlerine doğru yaklaşırken, teşekkür ve veda ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini BESOB’a gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde konuşma yapan Yılmaz; “15 yıldır hep birlikte Bolu için çalıştık. Her şeyin bir sonu var ve bizim görev süremiz de sona erdi. Bizim amacımız Bolu’yu dünyada yaşanılabilir kentler arasında en iyi yere getirmek. Allah’a binlerce şükür 15 yıllık bir süreçte çok büyük adımlar attık ve çok yol kat ettik. Görevim süresince verdiğiniz desteklerden dolayı hepinizden Allah razı olsun” dedi.

    Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yılmaz’ın yaptığı çalışmaların unutulmayacağına vurgu yapan BESOB Başkanı Tahir Gayret ise; “Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz’ın Bolu’ya çok güzel çalışmaları olmuştur. Kendisinden Allah razı olsun. Yaptığı çalışmalarla hiçbir zaman unutulmayacak.” şeklinde konuştu.

    'ÖNEMLİ OLAN BOLU’NUN GELECEĞİ'
    Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, daha sonra Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Yılmaz; “Bolu turizm kenti olacak, spor kenti olacak, sağlık kenti olacak ve üniversite kenti olacak dedik. Bu sadece Bolu Merkez’de değil, ilçeleriyle birlikte böyle bir hedefe yürüyorduk. İki dönemlik Belediye Meclis Üyeliği’nde de bunun hayalini kurmuştuk. 10 yıl hazırlık, 15 yıl da icra makamında, 25 yılını Bolu şehrinin geleceğine adamış bir insan olarak ekibimizle beraber müthiş bir gayret içinde olduk. Bu konuda hep Bolu halkının ve sizlerin desteğini gördük. Size de bu desteklerinizden dolayı teşekkür etmeye geldik.” ifadelerini kullandı.

    Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yoltaş da Belediye Başkanı Alaadin Yılmaz’a teşekkür ziyaretinden dolayı mutluluğunu ve görev süresi boyunca verdiği desteklerden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek; “Bu ziyaretinizle bizleri çok mutlu ettiniz. 15 yıldır Bolu’nun bana göre çehresini ve vizyonunu değiştirdiniz. Belediyecilik anlamında Bolu’ya çok şey kattığınıza biz inanıyoruz.” dedi.

    Ardından Başkan Yılmaz, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri Necip Çarıkçı, Haluk İnceler ve Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Yaman’a, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Seyfi Han’a ve İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal’a Bolu’ya vermiş oldukları katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow