hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bolu'da gaziler hedefi 12'den vurdu

    Boluda gaziler hedefi 12den vurdu
    expand

    Bolu'da gaziler hedefi 12'den vurdu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA) - TÜRK Kızılay Bolu Şubesi Engelsiz Birimi, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle gazilere özel etkinlik düzenledi. Milli okçular Ömer Aşık ve Merve Nur Eroğlu'ndan eğitim alan gaziler ok atışında hedefi vurmayı başardı.
    19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında Türk Kızılay Bolu Şubesi Engelsiz Birimi tarafından gazilere yönelik ok atma etkinliği düzenlendi. Bolu Gençlik Merkezi spor salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi'nden gaziler katıldı. Gaziler, milli paralimlik okçular Ömer Aşık ve Merve Nur Eroğlu'ndan ok atışına yönelik incelikleri öğrendikten sonra atış yaptı. Gaziler, atışlarında hedefi vurmayı başardı. Gazilerin başarılı atışları alkış aldı.
    1974’TE DÜŞMANA MERMİ ATAR GİBİ BURADA ÖYLE OK ATTIM
    Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şube Başkanı Sami Gülen, “Bizi buraya davet ettiler. Burada ok atışları yaptık. Çok güzel bir etkinlik oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Daha önce hiç ok atışı yapmamıştım. Çok güzel bir duygu. 1974’te düşmana mermi atar gibi burada ok atışı yaptık” diye konuştu.
    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow