hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bolu'da usule uygun olmayan bankamatikler mühürlenecek

    Boluda usule uygun olmayan bankamatikler mühürlenecek
    expand

    Bolu'da usule uygun olmayan bankamatikler mühürlenecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)- BOLU Belediye Başkanı Tanju Özcan, üçüncü kurumlar tarafından kullanılan, belediyenin belirlediği alana yapılmayan ve banka binalarının önünde ruhsata aykırı olan bankamatiklerin mühürleneceğini bildirdi.
    Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, meclis salonunda gazetecilere açıklamalarda bulundu. Başkan Özcan, kentte banka şubelerine ait bankamatiklerin usulüne uygun kullanılmadığını, bu nedenle belediyenin ciddi gelir kaybı yaşadığını söyledi.
    Belediye sınırları içerisinde 146 bankamatik olduğunu aktaran Özcan, şöyle konuştu:
    "Sözleşmede açık olarak şu hükme yer vermişiz; 'Kiracı bankanın ya da bağlı bulunduğu grup şirketlerin iştirak ettikleri şirketler dışında bankamatikleri devredemeyeceği gibi kısmen dahi olsa kullanımına sunamaz.' Aksi takdirde sözleşmeyi feshedip bankamatiği kaldıracağız." diye konuştu.Belediyenin belirlediği alana yapılmayan ve banka binalarının önündeki ruhsatsız bankamatiklerin de belirlenen şartlara uyulmadığı takdirde mühürleneceğini bildiren Özcan, "Belki vatandaşımız mağdur olacak ama bu bankaların ödemediği paraları belediyeye kazandırmak istiyorum. Amacımız, bu bankalardan belediyenin hakkını almak."
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow