hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'li Başkanlar Bolu'da bir araya geldi

    CHPli Başkanlar Boluda bir araya geldi
    expand

    CHP'li Başkanlar Bolu'da bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)- CHP'li İl Belediye Başkanları toplantısının 2'incisi Bolu'da gerçekleşti. Toplantıya, Bolu, Bilecik, Burdur, Edirne, Yalova, Çanakkale, Ardhan Artvin ve İzmit belediye başkanları katıldı.
    İlki Yalova'da başlatılan Cumhuriyet Halk Parti'li İl Belediye Başkanları Toplantısı'nın ikincisi Bolu'da gerçekleşti. 31 Ocak – 02 Şubat tarihleri arasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir ve Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet katıldı.
    Basına kapalı gerçekleşen toplantıda ilk olarak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bir konuşma yaptı. Başkan Özcan'ın belediye başkanlarına Bolu'nun doğal ve kültürel güzelliklerinin tanıtıldığı bir belgesel ile 10 aylık süreçte yapılan çalışmalar ve gelecekte yapılacak projelerin anlatıldığı bir sunum yaptı.
    Sunumların hemen ardından ise toplantının değerlendirme kısmına geçildi.  Bu bölümde CHP'li İl Belediye Başkanları belediye çalışmalarında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüş alış verişinde bulundu. 
    Toplantının ardından CHP'li Belediye Başkanları için bir dizi teknik gezi de düzenlendi. Konuk başkanlar bu kapsamda ilk olarak Bolu'nun en büyük markalarının tesislerini gezdi. Başkanlar daha sonra ise Bolu Belediyesi'ne ait Kilitli Parke ve Bordür Taşı Fabrikalarına geçerek burada teknik incelemelerde bulundu.
    GÖLCÜK'E HAYRAN KALDILAR
    Belediye başkanları üç gün süren kampın son gününde ise Bolu'nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı'na gittiler. Karla kaplı Gölcük'e hayran kalan konuk başkanlar göl çevresinde gezinti yaparak, hatıra fotoğrafı çektirdiler.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow