hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti meclis üyesi adaylarını tanıttı

    AK Parti meclis üyesi adaylarını tanıttı
    expand

    AK Parti meclis üyesi adaylarını tanıttı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - AK Parti Burdur İl Başkanlığı, 31 Mart seçimlerinde yarışacak belediye meclis üyesi adayları için tanıtım programı düzenledi.

    Öğretmenevindeki programa AK Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, MHP İl Başkan vekili Abdurrahman Arıkan, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı AK Partili Deniz Kurt ile AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileri katıldı.

    AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, "Meclis üyeliği görevi çok kıymetli. Mecliste önemli olan gerçekten uyumlu ve güçlü bir meclis ve güçlü bir belediye başkanı. İnşallah güçlü bir belediye başkanı seçerken, Cumhur İttifakı ile Burdur'umuz için güzel kararlar alacak güçlü bir belediye meclisi olması gerekiyor" dedi.

    MHP İl Başkan vekili Abdurrahman Arıkan, Burdur'da Cumhur İttifakı'na sonuna kadar bağlı olduklarını ve tartışmasız yanında olduklarını belirterek, 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı'nı Burdur'da zafere taşıyacaklarını söyledi.

    Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı AK Partili Deniz Kurt, "Cumhur İttifakı ile inşallah 1 Nisan sabahı Burdur'un hak ettiği hizmetleri yerine getirmek için elbirliğiyle hep beraber birlik içinde çalışacağız" diye konuştu.

    AK Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur da yaptıkları konuşmalarda Cumhur İttifakı'nın öneminden bahsedip, 31 Mart seçimlerinin Burdur'da Cumhur İttifakı'nın zaferiyle sonuçlanacağına inandıklarını vurguladı.

    Daha sonra Cumhur İttifakı belediye meclis üyesi adayları katılımcılara tanıtıldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için doğum günü pastası kesildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow