hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ali Arslantaş, Burdur Valisi oldu

    Ali Arslantaş, Burdur Valisi oldu
    expand

    Ali Arslantaş, Burdur Valisi oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre Burdur Valiliği görevine Erzincan Valisi Ali Arslantaş atandı. Burdur Valisi Hasan Şıldak ise Balıkesir Valisi olarak atandı.
    Resmi Gazete'de yayımlanan 2018/11819 Bakanlar Kurulu Kararı ile Burdur Valisi olarak atanan ve 22 Mayıs 2018'de Burdur'daki görevine başlayan Hasan Şıldak,. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan ve 17 ilin valisinin merkeze alındığı 23 ilin valisinin yer değiştirdiği son kararname ile de Balıkesir Valiliği görevine atandı.
    Burdur Valiliği görevine ise Ali Arslantaş getirildi. 1975 Osmaniye/Kadirli doğumlu olan Ali Arslantaş, 2000 yılında Hatay Valiliği'nde Kaymakam adaylığı yaparak, Mülki İdare Amirliği mesleğine girdi. 2001 yılında İngiltere'de İngilizce Dil Eğitimi aldıktan sonra; sırasıyla Pazar (Tokat), Ulubey (Ordu) kaymakam vekilliklerinde bulundu. 2003 yılından itibaren Feke (Adana) Kaymakamı, Musabeyli (Kilis) Kaymakamı, Başkale (Van) Kaymakamı, Amasya Vali Yardımcısı, Altınözü (Hatay) Kaymakamı, Sorgun (Yozgat) Kaymakamı olarak görev yaptıktan sonra 30.05.2016 tarihinden bu yana Erzincan Valiliği yapan Ali Arslantaş, 2020/274 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı ile Burdur Valisi olarak atandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow