hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Ercengiz'den yeni yıl mesajı

    Başkan Ercengizden yeni yıl mesajı
    expand

    Başkan Ercengiz'den yeni yıl mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
    Başkan Ali Orkun Ercengiz, mesajında tüm insanlığın 2020 yılını oldukça zorlu geçirdiğini söyledi. Ercengiz mesajında şu ifadelere yer verdi:
    "Covid-19 pandemisinin dünyada etkilemediği ülke kalmadı. 2020 yılını geride bırakırken insanlık olarak hala koronavirüsle mücadelemiz devam ediyor. Bu virüs bizlere; sağlığın, sevdiklerimizle birlikte geçireceğimiz her anın, kucaklaşmanın ve samimiyetin ne kadar önemli olduğunu gösterdi. 2020 yılında koronavirüsten pek çok yakınımızı, sevdiklerimizi kaybettik. İnsan sağlığı tehdit altına girerken ekonomik sıkıntıların baş göstermesi ve işsizlik gibi sorunlar tüm dünyayı sardı. Bunların dışında depremler, doğal afetler, savaşlar da yaşandı. Tüm bunlara rağmen 2021 yılını büyük, güzel ve aydınlık umutlarla karşılıyoruz. Bu yıl yaşanan olumsuzlukların hepsinin yeni yılda son bulmasını yürekten temenni ediyoruz. Biz de bu süreçte Burdur Belediyesi olarak, bir yandan pandemi ile mücadelede 7/24 esasıyla her türlü önlemi titizlikle uygulayıp vatandaşlarımızın sağlığını koruyacak çalışmaları kararlı bir şekilde sürdürdük. Diğer yandan da sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği kentimizde ortaya koyduğumuz çalışmalarla Burdur'umuzun her yönüyle daha yaşanabilir bir kent olması için çaba gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz. 2021 yılının öncelikle toplumsal huzur ve barışın bozulmadığı, halkımızın daha özgür, daha demokratik, daha adil bir Türkiye'de yaşadığı, aydınlık bir yıl olmasını umut ediyorum. Çocuklarımız ve gençlerimize daha güzel yarınlar bırakabilmek için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Daha aydınlık yarınlara ulaşmak için el birliğiyle çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz olanakları ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız yeterli olacaktır.
    2021 yılının başta ülkemizde ve tüm dünyada barışın egemen olduğu, tüm insanlık için mutluluk ve huzur ortamının yaşandığı bir yıl olmasını diliyor, tüm yurttaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Sevgi ve saygılarımla."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow