hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Berber, kuaför ve güzellik salonları dezenfekte ediliyor

    Berber, kuaför ve güzellik salonları dezenfekte ediliyor
    expand

    Berber, kuaför ve güzellik salonları dezenfekte ediliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da berberler, kuaförler ve güzellik salonları dezenfekte ediliyor.

    Burdur Berberler, Kuaförler ve Güzellik İşletmeleri Meslek Odası Başkanı Veli Soy, odaya aldıkları dezenfekte cihazı ile odaya kayıtlı meslek mensuplarının iş yerlerini periyodik aralıklarla dezenfekte ettiklerini belirtti. Veli Soy, "Covid-19 hastalığı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve Burdur'umuzda da etkisini sürdürüyor. Oda olarak 203 üyemizin iş yerlerini dolaşarak dezenfekte yapıyoruz. Halkımız berberleri, kuaförleri çok riskli görmemeleri lazım. Meslektaşlarım hijyenik bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Uyulması gereken kuralları meslektaşlarımıza hatırlatıyoruz. Halkımız gönül rahatlığı ile gelebilir. Üyelerimiz istediği an iş yerlerine giderek dezenfekte işlemini yaparız" dedi.

    Erkek kuaförü Kazım Candan, odanın verdiği hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Candan, "Dezenfekte işleminden dolayı odamıza ve başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah müşterilerimiz iş yerlerimize güvenle gelebilirler" diye konuştu.

    Bayan kuaförü Ekrem Demirtaş da şöyle dedi:

    "Oda başkanımıza yaptıkları dezenfekte işleminden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizi hastalıklı gibi, virüslü gibi görüyor halkımız. Tereddüt etmeden, gönül rahatlığı ile iş yerlerimize gelebilirler. Korkmalarına gerek yok. İnşallah hiçbir müşterimize zarar vermeden bu virüsten kurtuluruz."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow