Bucak haberleri
Alacağı için tüfekle iş yeri bastı

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BURDUR'un Bucak ilçesinde alacaklı olduğu kişinin iş yerini pompalı tüfekle basan şüpheli, polis tarafından yarım saatlik çaba sonucu ikna edilerek, teslim oldu.
Bucak'a bağlı Pazar Mahallesi'nde saat 12.30 sıralarında meydana gelen olayda, E.A., alacağını tahsil edemediğini iddia ettiği B.U.'nun iş yerini pompalı tüfekle bastı. Olayı fark edenlerin haber vermesi üzerine sağlık ekipleri ve çok sayıda polis bölgeye sevk edildi. E.A. yaklaşık yarım saatlik ikna çalışmalarından sonra polise teslim oldu. Gözaltına alınan E.A., önce sağlık ekipleri tarafından ambulansa alındı. Daha sonra E.A., polis merkezine götürülürken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
"Yerel Haberler" kategorisi altındaki içerikler, sistem tarafından ajanslardan otomatik olarak çekilip yayına verilmektedir. Bu içerikler üzerinde cnnturk.com editörlerinin herhangi bir tasarrufu yoktur, sorumluluk ilgili ajanslardadır.