hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşizlerden Hamit, kaymakamı ziyaret etti

    Beşizlerden Hamit, kaymakamı ziyaret etti
    expand

    Beşizlerden Hamit, kaymakamı ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- TÜRKİYE'nin 3 Şubat 2001 tarihinde dünyaya gelen ilk beşizlerinden Hamit Taha Arlı, Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu'yu makamında ziyaret etti.

    Türkiye'nin ilk beşizlerinden Hamit Taha Arlı, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü İsmail Ayrulu'ya çeşitli ziyaretlerde bulunmak istediğini iletti. İsmail Ayrulu da Hamit Taha Arlı'nın talebini kabul etti. Bunun üzerine Hamit Taha Arlı ve babaannesi Ümmü Gülsüm Arlı, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü İsmail Ayrulu ile Kaymakam Erol Tanrıkulu'nu makamında ziyaret etti.

    Kaymakam Erol Tanrıkulu, Hamit Taha Arlı'nın ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Hamit bizim özel çocuklarımızdan birisi. Türkiye'nin ilk beşizlerinden. 2001 yılında Muhammet İkbal Arlı sağlıklı, Hüseyin Fazıl, Hamit Taha, Ümmü Bilge ve Osman Emre engelli olarak yaşamlarını sürdürürken, Osman Emre 2016 yılında vefat etmişti. Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğümüz Türkiye'nin ilk beşizlerinden özel çocuklarımız Hüseyin Fazıl, Hamit Taha, Ümmü Bilge Arlı kardeşlerin her zaman yanlarında ve yanlarında olmaya da devam edecek" dedi.

    Kaymakam Erol Tanrıkulu, sadece beşizler değil ilçe genelinde 525 engelli ve özel çocuklar olduğunu var, her zaman onların ve ailelerin yanlarında olduklarını da kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow