hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bisikletle şehir turu attılar

    Bisikletle şehir turu attılar
    expand

    Bisikletle şehir turu attılar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK (DHA) - BUCAK Belediye Başkanı Emrullah Ünal, bisikletli gençler, öğretmenler ve bazı belediye çalışanları, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü dolayıyısıyla bisikletle şehir turu attı.
    Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal öncülüğünde şehir turu bisiklet gezisine, bisikletli gençler, öğrenciler, öğretmenler, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Bucak Belediyesi önünden Cumhuriyet Meydanında başlayan bisikletli şehir turu, yine başladığı yerde son buldu.
    Başkan Emrullah Ünal, “Şehir turu atarak Dünya Bisiklet Gününü kutladık. Bucak'ta yeni programlar ve projelerle bisiklete binme alışkanlığını daha ileri seviyeye götürmeyi, bisiklet altyapısındaki yollarımızı geliştirmeyi hedefliyoruz. Bisiklet sağlıklı bir hayat demek, bisiklet temiz bir çevre demek, bisiklet demek tasarruf demek. Bisiklete binerken tüm organlar çalıştığı için sağlık demek, daha sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamak istiyorsak bisiklete binmeyi alışkanlık haline getirerek araçlarımızdan uzaklaşalım" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow