hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bucak Belediyesi'nde mart meclisi

    Bucak Belediyesinde mart meclisi
    expand

    Bucak Belediyesi'nde mart meclisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BUCAK Belediyesi mart ayı meclis toplantısı yapıldı.

    Bucak Belediyesi'nin mart ayı meclis oturumu Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın yönettiği oturumda gerçekleştirildi. Toplantı öncesi konuşan Başkan Emrullah Ünal, "Geçen hafta içerisinde Regaip Kandili'ni kutlarken, o günün gecesinde Suriye İdlib'den gelen şehit haberleriyle ciğerlerimiz yandı. Suriye rejim güçlerinin alçak saldırısı ile vatan evlatlarımız şehit edildi ve o kadar da yaralandı. Ardından şanlı ordumuz misliyle cevap verdi. Saldırının akıbetinde de Bahar Kalkanı Harekatı başlatıldı ve halen de devam etmektedir. Haberin ilk geldiği andan itibaren elbette öfke, hınç ve intikam duygusunu hep beraber hissettik. Hepsi bizim evlatlarımız, hepsi bizim kahraman askerlerimiz, hiç şüphe yok ki, böyle zamanlarda acılar paylaşılmalı, ancak sağduyudan da vazgeçmemek gerek" dedi.

    İYİ Parti grup başkanı Fuat Şan, "Suriye'nin İdlib kentinde menfur bir saldırı sonucu şehit düşen askerlerimize yüce rabbimden rahmet diler, ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz. Ülkemiz sınırları içerisinde ve dışarısında görev yapan Mehmetçiklerimize cenabı Allah'ım burnunu kanatmasın, ayağına taş değmesin. Varsın şehitler tepesi boş kalsın, boş kalsın ama Allah bu millete bir daha yeniden İstiklal Marşı yazdırmak zorunda bırakmasın. Acımız büyük, kelimeler yetersiz" diye konuştu.

    Konuşmaların ardından şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından meclisin gündem maddelerine geçildi.

    Belediye meclisinin gündemine aldığı 12 maddeden en önemli konu olarak ilçede su sayaçlarının akıllı sayaca geçmesi ve uygulanması oybirliğiyle kabul edildi. Diğer gündem maddesi ise Gazi Caddesi ile İnceyol bölgesinde bulunan caddenin bir bölümüne Necmettin Erbakan adının verilmesi oldu. İlgili madde görüşmelerden sonra komisyona sevk edildi. Belediye meclisi gündemin diğer konuları olan imar maddeleri görüşülerek komisyona sevk edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow