hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bucak KHGB toplantısı yapıldı

    Bucak KHGB toplantısı yapıldı
    expand

    Bucak KHGB toplantısı yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BUCAK Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) 2'nci Olağan Meclis Toplantısı, Kent Ormanı'nda yapıldı.

    Toplantıya, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı ve Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen İlker Kar, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Cemal Acar, Özel İdare Müdürü Ferruh Kanık, İl Genel Meclisi üyeleri ve muhtarlar katıldı.

    Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının arkasından Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Müdürü Cemal Acar, birliğin bu yılki harcama bütçesini tahmini 3 milyon 342 bin 642 lira olarak açıklarken köylerde yatırımların önceliğinin içme suyu olacağını belirtti.

    Birlik Başkanı ve Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, "2005'ten bu tarafa Bucak'a aktarılan kaynaklar ile köylerimize içme suları, kanalizasyon, yol gibi çalışmalar yapılmış, artık köylerimizdeki yaşam şehirlerden bir farkı kalmadı. Çoğu köyümüz, başta içme suyu olmak üzere, kanalizasyon ve yol gibi benzeri hizmetlere kavuşmuştur. Vatandaşlarımız artık şehirden köylere göç ettiğini görüyoruz. Bizler Bakanlığımız ve hükümetimizin aktardığı paraları en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar Bucak Köylere Hizmet Götürme Birliği ödenekleri, içme suyu, kanalizasyon, yolların kalitesinin arttırılması için harcanmıştır. 2021 yılındaki hedeflerimiz ise üretim bazlı projelerin hayata geçirilmesi olacak" dedi.

    Toplantıda birlik bütçesi köy muhtarlarının onayına sunularak, oy birliği ile kabul edildi. Toplantı sonrası İl Genel Meclisi üyeleri ve muhtarlara tablet hediye edildi.

    Toplantı sonrası pandemi sürecinde başarılı çalışmalarından dolayı Vefa Destek Grubu'nda yer alan tüm mahalle ve köy muhtarlarına Burdur Valisi Ali Arslantaş imzalı teşekkür belgeleri Kaymakam Erol Tanrıkulu tarafından verildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow