hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bucak OSB'de başkan seçildi

    Bucak OSBde başkan seçildi
    expand

    Bucak OSB'de başkan seçildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BUCAK Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yapılan toplantısında müteşebbis heyet başkanlığına Belediye Başkanı Emrullah Ünal seçildi.
    Bucak OSB müteşebbis heyet toplantısı yapıldı. Bucak OSB toplantısına Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve müteşebbis heyeti üyeleri katıldı. Toplantıda gündemin ilk maddesi olan müteşebbis heyetin görev dağılımı seçimi yapıldı. Yapılan seçimde Belediye Başkanı Emrullah Ünal, müteşebbis heyet başkanı seçilirken, Hasan Yalçın Meçikoğlu da başkan vekilliğine getirildi.  
    Bucak Belediye Başkanı ve Müteşebbis Heyet Başkanı Emrullah Ünal, Bucak OSB'nin bölge ve ülkenin gelecek vizyonuna yapacağı katkılardan dolayı müteşebbis heyet üyelerine teşekkür etti. Emrullah Ünal, Türkiye'nin istihdam ve ihracatının önemli bir bölümünü bünyelerinde barındıran köklü sanayi kuruluşlarının birçoğunun Bucak OSB'de olduğunu vurguladı.
    Müteşebbis heyetinin diğer gündem maddesi olarak denetim kurulunun raporları ibraz edilerek, sanayicilerin genel durumları ele alındı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow