hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bucaklı esnafa moral ve motivasyon gezisi

    Bucaklı esnafa moral ve motivasyon gezisi
    expand

    Bucaklı esnafa moral ve motivasyon gezisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BUCAK Hızarcılar, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası tarafından düzenlenen moral ve motivasyon gezisine katılan üyeler Antalya'nın Manavgat ilçesinde rafting yaptı.

    Bucak Hızarcılar, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası tarafından Manavgat ilçesinde bulunan Köprülü Kanyon gezisi düzenlendi. Koronavirüs sürecinde zor günler geçiren esnafa normalleşme sürecinde moral ve motivasyon sağlamak amacıyla yapılan etkinliğe katılan esnaflar, rafting yapıp moral depoladı.

    Bucak Hızarcılar, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı İsmail İnan, "Sadece bizim odamıza kayıtlı esnaflarımız değil, tüm esnaflarımız 1,5 yılı aşkındır maddi ve manevi pandemi sürecinden çok etkilendi. Pandeminin izlerini hafifletmek için esnafımızın normalleşme sürecine daha moral ve motivasyonlu girmesi için oda olarak çeşitli toplu etkinlikler düzenlemeyi düşünüyoruz. Buna ilk olarak çok sayıda esnafımızın katıldığı Köprülü Kanyon rafting turunu gerçekleştirdik. Köprülü Kanyon rafting turana katılan esnaflarımız gün boyu doyasıya eğelendi, rafting yaptı moral depoladı" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow