hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bucak'ta 12 bin 766 öğrenci karne aldı

    Bucakta 12 bin 766 öğrenci karne aldı
    expand

    Bucak'ta 12 bin 766 öğrenci karne aldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BURDUR'un Bucak ilçesinde 12 bin 766 öğrenci karne aldı.
    Bucak'ta 2018-2019 eğitim öğretim yılının tamamlanması dolayısıyla tören düzenlendi. Törene, Kaymakam Yalçın Sezgin, eşi Sıla Sezgin, Belediye Başkan Vekili Yasin Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan ve şube müdürleri katıldı. Cumhuriyet İlkokulu'nda dördüncü sınıf öğrencilerine karne veren Kaymakam Yalçın Sezgin, konuşmasında, "Yıl boyunca çalıştığınız emeğinizin karşılığının değerini bu gün alıyorsunuz. Öğrencilerimizin çalışma durumlarına göre aldıkları başarıdan dolayı kutluyorum" dedi.
    Belediye Başkan Vekili Yasin Çiçek ise öğrencilere yaz tatili boyunca bol bol hem çalışıp hem tatil yapmalarını önerdi. Kaymakam Sezgin ve beraberindekiler daha sonra Şehit Muhittin Talha İmam Hatip Lisesi'ndeki karne ve ödül verme törenine katıldı..
    Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan, yaptığı açıklamada, "İlçemizde bin 208 anaokulu, üç bin 812 ilkokul, dört bin 113 ortaokul, üç bin 448 lise, 185 kursiyer olmak üzere toplam 12 bin 766 öğrenci karne aldı. Dördüncü sınıftan 947, sekizinci sınıftan 969 ve on ikinci sınıftan 931 öğrenci mezun oldu" dedi. Bucak'ta, 954'ü öğretmen olmak üzere bin 45 personel görev yapıyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow