hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bucak'ta Covid-19 denetimleri

    Bucakta Covid-19 denetimleri
    expand

    Bucak'ta Covid-19 denetimleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK (DHA) - BURDUR'un Bucak ilçesinde Covid-19 tedbirleri denetimleri yapıldı. Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçedeki işyerlerinde denetim gerçekleştirdi.

    Oğuzhan Mahallesi'nde esnafta ve halkta maske, hijyen ve sosyal mesafe denetimi yapıldı. Denetimlere, Kaymakam Tanrıkulu beraberinde Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, İlçe Emniyet Müdür Vekili Uğur Duman, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu ve Oğuzhan Mahalle Muhtarı Yaşar Çeltikçi katıldı. Koronavirüsle mücadele kapsamında, virüsün yayılma ve bulaşma hızının artması, vaka sayısının önüne geçilmesi yönünde İçişleri Bakanlığı'nın genelgesine istinaden işyerlerinde denetim yapıldı.

    Kaymakam Tanrıkulu, denetimlerde sosyal mesafeye ve maske kullanımına dikkat edilmesi ile işyerlerinde hijyen kurallarına uyulması konularında bilgilendirme ve uyarılarda bulundu. Kaymakam Tanrıkulu, Covid-19'a karşı alınması gereken tedbirler kapsamında esnafı ve vatandaşları bilgilendirdiklerini, virüsün yayılmasına karşı kuralları bir kez daha hatırlattıklarını aktardı. Kaymakam Tanrıkulu, maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda tavsiye niteliğinde uyarılarda bulundu, vatandaşların hem kendi sağlıkları için hem de dışarda iletişim kurdukları kişiyi korumak adına hijyen kurallarına dikkat etmeleri gerektiğini kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow