hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bucak'ta doğalgaz çalışmaları sürüyor

    Bucakta doğalgaz çalışmaları sürüyor
    expand

    Bucak'ta doğalgaz çalışmaları sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BUCAK Belediye Başkanı Emrullah Ünal, "Bucak hedeflenen doğalgaz seviyesine ulaşamadı. Bunun için bu yıl içerisinde hedeflediğimiz 27 bin 500 metrelik doğalgaz döşeme çalışmalarına ulaşmamız gerekiyor" dedi.

    Torosgaz Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erdemci, Bölge Müdürü Oktay Küp, Torosgaz Genel Koordinatörü Tahir Gülçimen ve Bucak sorumlusu Bahattin Öztekin, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Bucak Belediyesi'nin bu yıl için hedeflediği 27 bin 500 metrelik doğalgaz hattı döşeme çalışmaları hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

    Başkan Emrullah Ünal, "Bucak hedeflenen doğalgaz seviyesine ulaşamadı. Bunun için bu yıl içerisinde hedeflediğimiz 27 bin 500 metrelik doğalgaz döşeme çalışmalarına ulaşmamız gerekiyor" dedi.

    Torosgaz Bölge Müdürü Oktay Küp de hem Torosgaz Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erdemci ve beraberindekilere ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a bilgi vererek, "Şu anda Torosgaz olarak Çamlıca Mahallesi'nde TOKİ'de ve Aladdin Mahallesi'nde hat döşeme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl sonunda Bucak'ta 11 bin abone sayımızı, 15 bine çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow