hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bucak'ta İlköğretim Haftası töreni

    Bucakta İlköğretim Haftası töreni
    expand

    Bucak'ta İlköğretim Haftası töreni

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BURDUR'un Bucak ilçesinde 2019- 2020 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.
    İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasından sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra TOKİ İlk ve Ortaokulu'nda tören yapıldı. Törene Kaymakam Erol Tanrıkulu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Erdener Bede, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
    TOKİ İlköğretim Müdür Yardımcısı Raşit Tekşan'ın konuşmasından sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan konuşma yaptı. Damarcan velilerden sürekli okulları ziyaret etmelerini istedi.
    Kaymakam Erol Tanrıkulu, 2023 Eğitim Vizyonu için ilçede okulların hazır olduğunu belirterek, "2019- 2020 eğitim öğretim döneminde 2018 yılı ekim ayında Sayın Cumhurbaşkanımız ve Milli Eğitim Bakanımız tarafından ortaya konulan 'Mutlu çocuklar güçlü Türkiye 2023 Eğitim Vizyonu'nun ikinci periyodunu bu dönem uygulamaya koymuş olacağız" dedi.
    Tören öğrencilerin şiir okumaları, Hüseyin Türker Ortaokulu halk oyunları ekibinin gösterileri ve dördüncü sınıf öğrencilerinin birinci sınıfa başlayan öğrencilere çiçek ve bayrak vermesiyle sona erdi. Tören sonrası Kaymakam Erol Tanrıkulu okulu gezdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow