Bucak haberleri
Bucak'ta jandarmadan kaçak içki operasyonu

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BURDUR'un Bucak ilçesinde jandarma ekiplerinin iki farklı adrese yaptıkları baskında 15 litre kaçak içki ele geçirildi.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler Bucak'ın Kestel köyünde C.Ö. ve Z.Ş.'nin kaçak ve bandrolsüz içkiyi piyasaya sunacakları bilgisine ulaştı. Bunun üzerine şüphelilere ait iki farklı adreste yapılan aramalarda 15 litre içki, alkol damıtma tertibatı ve doldurulmaya hazır 30 boş şişe ele geçirildi.
Bucak Cumhuriyet Savcılığı kararıyla C.Ö. ve Z.Ş. alınan ifadelerinden sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Savcılık talimatıyla malzemelere de el konuldu.
"Yerel Haberler" kategorisi altındaki içerikler, sistem tarafından ajanslardan otomatik olarak çekilip yayına verilmektedir. Bu içerikler üzerinde cnnturk.com editörlerinin herhangi bir tasarrufu yoktur, sorumluluk ilgili ajanslardadır.