hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bucak'ta koronavirüs denetimi

    Bucakta koronavirüs denetimi
    expand

    Bucak'ta koronavirüs denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği genelge doğrultusunda Burdur'un Bucak ilçesinde denetimler yapıldı.
    İlçede Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan Covid-19 tedbir denetimlerine Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, İlçe Sağlık Müdürü Yasemin Erk, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu katıldı. Cumhuriyet Meydanı'ndan başlanarak, Cumhuriyet Caddesi boyunca alışveriş merkezleri, pazar yerleri, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, berber, kuaför, güzellik merkezleri, internet kafe otel ve benzeri yerlerde denetimler yapıldı.
    Kaymakam Erol Tanrıkulu, ilçede geçen hafta da aynı şekilde pandemiyle mücadele denetimleri yapılıp, pandemiye ilişkin kuralların vatandaşlara uyumunu kontrol ettiklerini belirtti. Kaymakam Erol Tanrıkulu, "İlçemizde vatandaşlarımız, esnaflarımız maske taktıklarını mesafe kurallarına uyduklarını gözlemledik. Bu bizi mutlu etti. Kurallara uyan tüm vatandaş ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
    BUCAK'TA 18 VAKA BULUNUYOR
    Kaymakam Erol Tanrıkulu, "İlçemizde 18 Covid-19 vakası bulunuyor bunlardan 3'ü başka şehirden gelmekte. 18 pozitif vakamız Bucak Devlet Hastanesi'nde tedavileri sürüyor. Sevindirici yönü ise yoğun bakımda ya da entübede olan yok. Hastalarımız hastanede tedavileri tamamlandıktan sonra ev karantinası altına alınıyor" diye konuştu.
    Belediye Başkanı Emrullah Ünal da "Çeşitli iş yerlerinde denetimlerde bulunduk, yaptığımız denetimlerde iş yerlerinin Covid-19 tedbirleri kurallarına uyduklarını gördük" dedi.
    Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu da "Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın Covid-19 tedbirlerine uyduklarını gördük. Esnafımız, sanayicimiz ve işletme sahiplerinin pandemiye karşı daha da duyarlı olmalarını istiyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow