hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bucak'ta koronavirüs denetimi

    Bucakta koronavirüs denetimi
    expand

    Bucak'ta koronavirüs denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanlığı'nca 81 il valiliğine gönderilen Covid-19 tedbirleri denetimleri konulu genelge doğrultusunda Burdur'un Bucak ilçesinde de denetimler yapıldı.
    Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, beraberinde Belediye Başkan vekili Ahmet Gezmez, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya, İlçe Sağlık Müdürü Yasemin Erk, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ile birlikte Bucak Otogarı'ndaki şehirler arası otobüslerde ve otogar çevresinde bulunan esnaflarda Covid-19 tedbirleri kapsamında denetimler yaptı.
    Bir otobüsü denetleyen Kaymakam Erol Tanrıkulu, otobüste bulunan yolculara, "Hepinizin maskeli şekilde yolculuk yapması bizleri mutlu etti. Artık bir rahatlama sürecine geçildi ama burada üç kural var maske, sosyal mesafe, hijyen kurallarına son derece dikkat etmemiz gerekiyor" dedi.
    Otobüs denetiminden sonra otogar içinde kafe, kahvehane, berber, bakkal, lokanta ve benzeri esnaflarda Covid-19 tedbirlerini denetleyen Kaymakam Erol Tanrıkulu, denetim sonrası yaptığı şunları söyledi:
    "81 ilimizde olduğu gibi Bucak ilçemizde eş zamanlı olarak pandemiyle mücadelenin denetim faaliyetlerini yaptık. Terminalde, terminal etrafında bulunan kuaför, kafe, kıraathane ve lokantalarda denetimleri gerçekleştirdik. İlçemizde genel olarak esnaflarımızın, vatandaşlarımızın özellikle maske, sosyal izolasyon, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına harfiyen çoğunlukla uyduğunu gözlemledik" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow