hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bucak'ta koronavirüse karşı sokak anonsu

    Bucakta koronavirüse karşı sokak anonsu
    expand

    Bucak'ta koronavirüse karşı sokak anonsu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BURDUR'un Bucak ilçesinde koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığa karşı tedbirli olmaları için vatandaşlar polis araçlarından yapılan anonslara uyarılıyor.
    Bucak'ta son günlerde koronavirüs vakalarının artması nedeniyle ilçede ek tedbirler alınarak, halkın dikkatini çekmek için polis araçları mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak uyarılarda bulunuyor. Polis araçlarından vatandaşlara, "İlçemizde son günlerde artan koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Evde kalalım" çağrısı yapılıyor.
    Belediye Başkanı Emrullah Ünal da sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, vatandaşları uyardı. Başkan Ünal, "Kıymetli hemşehrilerim, sizleri çok seviyoruz. Ne olur bakın bu işin şakası yok. İlçemizde koronavirüslü hasta sayısı 3'lü hanelerden 4'lü hanelere doğru hızla yaklaşıyor. Lütfen maskelerimizi elimizde de yada çene altında tutmayalım. Maskemizi takalım. Sosyal mesafeyi koruyalım. Kişisel hijyene dikkat edelim. Bu basit 3 kural bizleri hayata bağlar. Saygılarımla" dedi.
    Burdur Valisi Ali Arslantaş da dün Bucak'a gelerek İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nu toplayarak ek tedbirler almıştı. 

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow