hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bucak'ta Olta Balıkçılığı Yarışması yapıldı

    Bucakta Olta Balıkçılığı Yarışması yapıldı
    expand

    Bucak'ta Olta Balıkçılığı Yarışması yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BURDUR'un Bucak ilçesinde belediye tarafından 1. Bucak Olta Balıkçılığı Yarışması düzenlendi. Kent Ormanı Onaç Barajı'nda 34 yarışmacının katıldığı turnuvada eğlenceli dakikalar yaşandı.

    Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde amatör olarak Bucak Belediyesi 1. Bucak Olta Balıkçılığı Yarışması düzenlendi. Tüm yaş gruplarına açık olan yarışma Bucak Kent Ormanı'nda Onaç Barajı kenarında yapıldı. Yarışmaya, AK Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Bucak Belediyesi personeli ve Bucaklı vatandaşlar katıldı.

    Belediye Başkanı Emrullah Ünal, "Sportif amaçlı yapılan olta balıkçılığına farkındalık oluşturmak için düzenlenen etkinlikte vatandaşlarımız ile birlikte oltalarımızı alarak 'rast gele' dedik. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.

    34 katılımcı arasından yapılan değerlendirmede Abdurrahman İleri birinci, Hasan Duru ikinci ve Melih Alkale üçüncü oldu. Yarışmada dereceye girenlere Bucak Belediyesi tarafından olta takımı hediye edildi. Balık tutmayı sevenler tarafından büyük ilgi gören etkinlikte eğlenceli dakikalar yaşandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow