hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bucak'ta zabıtadan iş yerlerine denetim

    Bucakta zabıtadan iş yerlerine denetim
    expand

    Bucak'ta zabıtadan iş yerlerine denetim

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BURDUR'un Bucak ilçesinde zabıta ekipleri fırın, lokanta ve pastanelerde periyodik denetimler yaptı.

    Bucak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçede bulunan ekmek fırınlarını, lokantalar ve pastanelerde denetimlerini sürdürdü. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal zabıta ekiplerinin ilçe merkezinde iş yerleri ve imalathanelerin halkın sağlığı için periyodik olarak denetlendiğini belirterek, şöyle dedi:

    "Belediye Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçemizde bulunan ekmek fırınları, lokantalar ve imalathanelerde geniş çaplı denetimlerini sürdürüyor. Zabıta ekiplerimiz fırın, lokanta, restoran, pastane ve çeşitli imalat yapan iş yerlerinde sağlık, hijyen, ruhsat, gramaj, yangın önlemi ve genel konularda denetim yaptı. Genel olarak ilçemizde bulunan iş yerlerinde bir soruna rastlanmadı. Tüm iş yerlerine ekiplerimiz tarafından uymak zorunda oldukları kurallar hakkında gerekli uyarılar yapıldı. Ayrıca Zabıta Müdürlüğümüz tarafından ilçemiz kapalı pazar yeri kompleksimiz de genel bir dezenfektasyon çalışması yaptık. Kapalı pazar yerimizi iç kısmında zemin ve duvarlar yıkandı, dezenfekte ilaçları ile dezenfekte yaptık. İlçemiz perşembe günleri kurulan halk pazarımızda yapılan çalışmalar ile vatandaşlarımız daha da temiz bir ortamda alışverişlerini yapabilecek."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow