hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Hayalimdeki Bucak' temalı resim yarışması

    Hayalimdeki Bucak temalı resim yarışması
    expand

    'Hayalimdeki Bucak' temalı resim yarışması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BUCAK Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde kalan Bucak genelindeki merkez ve köy okullarında okuyan ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında 'Hayalimdeki Bucak' temalı resim yarışması düzenliyor.

    Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, belediye olarak çocukların evlerinde kaldığı sürede, güzel ve eğlenceli vakitler geçirmesi için bazı çalışmalar yaptıklarını söyledi. Başkan Ünal, “Gönül isterdi ki bu 23 Nisan'ı çocuklarımızın okullarında cıvıl cıvıl koşturduğu alanlarda coşkuyla hep birlikte kutlayabilelim. Ancak ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu bu olağanüstü günlerde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlığı her şeyin üzerindedir. Bu yarışma ile bir nebze de olsa 23 Nisan ruhunu yaşamalarını ve hayallerindeki Bucak'ı resme dökmelerini amaçladık" dedi.

    Yarışmada ilkokul ve ortaokul düzeyinde birincilere tablet, ikincilere akıllı saat, üçüncülere ise resim seti ödülü verilecek. Resim yarışmasına son başvuru tarihi ise 20 Nisan.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow