hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Sezgin'e veda yemeği

    Kaymakam Sezgine veda yemeği
    expand

    Kaymakam Sezgin'e veda yemeği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BUCAK Kaymakamlığından Antalya Vali Yardımcılığına atanan Yalçın Sezgin, düzenlenen yemekle Bucak'a veda etti.
    Bucak'a 2017 yılında atanan, 31 Mart seçimlerine kadar da Bucak Belediyesi'nde kayyum olarak 19 ay görev yapan Yalçın Sezgin, son kararnameyle Antalya Vali Yardımcılığına atandı. Yalçın Sezgin onuruna dün ilçedeki bir restoranda veda yemeği düzenlendi. Yemeğe AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahaddin Gökçe, cumhuriyet savcıları, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, yüksekokul müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, köy ve mahalle muhtarları, gaziler, şehit yakınları, iş insanları ve davetliler katıldı.
    Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kaymakam Yalçın Sezgin'in 2 yıla yaklaşık Bucak'ta kaymakamlık yaptığını belirtirken, "İlçemizde yapmış oluğu projelerle zamanın başbakan yardımcısını, bakanları getirerek büyük projelere imza attı. Sıfır Atık Projesi ile ilçemizi Türkiye'ye tanıttı. Belediyecilik hizmetleriyle birimlerin uygun çalışmasıyla başarılı çalışmalara imza attı. Zaman zaman saha çalışmalarında gördük ki insanların gönlünde, kalbinde iz bırakmış" dedi.
    AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, "Kaymakam Yalçın Sezgin, Bucak'ta çok sayıda projeye imza attı. Kendisine hem belediye başkan vekili, hem de kaymakam olarak başarılı çalışmalarından ve projelerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
    Yalçın Sezgin de onuruna verilen yemekten dolayı tüm katılımcılara tek tek teşekkür etti. Sezgin, Bucak'ta işin başından bu tarafa herkesten büyük destek gördüğünü vurgularken, şöyle dedi:
    "Bucak'ta görev yapmayı çok istedim. Çocukluktan, öğrencilikten bu tarafa Bucak'ı tanıyorum, kursağımda ekmeği vardı. Bucak'tan yolumuz hiç eksik olmadı. Bucak'ta hem kaymakamlık hem de belediye başkanlık görevini yerine getirdim. 19 ay belediye başbakanlığı, iki yıl da kaymakam olarak görev yaptım, bu güzel ilçeye hizmet etme onurunu yaşadım. Bucak'ta güzel duygularla karşılandım, güzel duygularla uğurlanıyorum. Her zaman Bucak'ın hizmetkarı olacağım."
    Konuşmaların ardından Yalçın Sezgin'e muhtarlardan resmi kurumlardan günün anısına plaket ve hediyeler verildi. Kaymakam Yalçın Sezgin ve eşi Sıla Sezgin daha sonra yemeğe katılanlarla tek tek vedalaştı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow