hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lider Oğuzhanspor'da Manavgat hazırlıkları

    Lider Oğuzhansporda Manavgat hazırlıkları
    expand

    Lider Oğuzhanspor'da Manavgat hazırlıkları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - SPOR Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta lider Bucak Belediye Oğuzhanspor, deplasmanda karşılaşacağı Manavgat Belediyespor hazırlıklarını sürdürdü.

    BAL 7'nci Grup'ta ligin bitmesine 4 hafta kala en yakın rakibi Kepez Belediyespor'un önünde 7 puan farkla lider durumda olan Bucak Belediye Oğuzhanspor, yarın deplasmanda 43 puanla ligde üçüncü sırada yer alan Manavgat Belediyespor ile karşılaşacak. Bucak Belediye Oğuzhanspor maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

    Teknik Direktör Ali Postacı, geçen hafta deplasmanda Yatağanspor'a karşı beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Manavgat maçı bizim için çok kritik bir maç oldu. Puan farkı olarak önde olabiliriz. Ama ligin bitmesine dört hafta kala Manavgatspor'u yenip bu işi sonlandırmanın derdindeyiz. Diğer takımların durumu bizi ilgilendirmiyor. Futbol bir oyun fair-play duyguları içerisinde olması gerekir. Son haftalarda gelişen bir takım olaylar beni bir spor adamı olarak üzüyor. Bizim rakiplerimizin son haftalardaki davranışları hiç hoş olmuyor. Ama şartlar ne olursa olsun biz bu yarışı bitireceğiz. Şartlar ne olursa olsun biz bu gruptan birinci olarak çıkacağız ve bu şehre laik olan 3'üncü Lig'e de bu takımı çıkaracağız" dedi.

    Taraftarlardan her zamankinden daha fazla destek beklediklerini vurgulayan Ali Postacı, "Artık son virajdayız, son 4 maçta alacağımız bir ya da iki galibiyet bizi hedefimize ulaştıracak. Bizler sezon başından bu tarafa fair-play duyguları içerisinde bir puan bile haram olmayan takımız, her türlü maddi ve manevi sorun ile boğuşuyoruz, hiçbir zaman bunu sahaya yansıtmadık. Görüldüğü gibi buralara kadar geldik. Bizim son bir virajımız kaldı, nasip olursa bu hafta Manavgat Belediyespor'u yenip, daha sonra laik olduğumuz yere geleceğiz, lider olarak bitireceğiz, sonra da play-off maçlarında da bu takım 3'üncü Lig'e çıkacak" diye konuştu.

    Takım kaptanı Mehmet Ali Moğol da mutlaka şampiyonluğa ulaşacaklarını kaydederek, "Geçen hafta talihsiz şekilde puan kaybettik. Bu hafta deplasmanda Manavgat'ı mutlaka yenerek farkını koruyup şampiyonluğa ulaşacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow