hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Protokol Ertuğrul Gazi Ortaokulu'nu gezdi

    Protokol Ertuğrul Gazi Ortaokulunu gezdi
    expand

    Protokol Ertuğrul Gazi Ortaokulu'nu gezdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DA)- AK PARTİ Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, beraberindeki protokol üyeleriyle Burdur'un Bucak ilçesinde inşaatı tamamlanarak eğitim öğretime hazır hale getirilen Ertuğrul Gazi Ortaokulu'nu gezdi.

    Bucak'ta yapımına 2017 yılında başlanılan Ertuğrul Gazi Ortaokulu inşaatı tamamlanarak eğitim öğretime hazır hale getirildi. Tamamlanan okulu gezen AK Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Kaymakam Erol Tanrıkulu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ve beraberindekiler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar'dan bilgi aldı.

    Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, okul inşaat sürecinde bir yıl içerisinde tamamlanması gereken okulun dört yılda tamamlanmasının birkaç kez müteahhit sıkıntıları yüzünden gecikme yaşandığını, okulun sonunda tamamlanması ile her şeyin unutulduğunu dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

    Burdur'un en büyük ortaokulu sıfatını taşıyan Ertuğrul Gazi Ortaokulu'nda, 32 dersliğin yanı sıra 3 anasınıfı dersliği, 2 fen laboratuvarı, 2 bilgisayar, müzik ve iş atölyesi dersliği bulunuyor. Okulda 10 idare odası, kütüphane, beden eğitimi salonu ve 2 revir de yer alıyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow