hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Şıldak Bucak'ı ziyaret etti

    Vali Şıldak Bucakı ziyaret etti
    expand

    Vali Şıldak Bucak'ı ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BURDUR Valisi Hasan Şıldak, Bucak'ın Karapınar ve Gündoğdu köylerini ziyaret etti.
    Vali Hasan Şıldak'a ziyaretinde Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Orhan Kılıç, Burdur Emniyet Müdürü Arif Çankal eşlik etti. Vali Şıldak ve beraberindekiler ilk olarak  Karapınar köyünü ziyaret etti. Köy Muhtarı Ali Özbek ve köylüler tarafından karşılanan Vali Hasan Şıldak'a, Kaymakam Yalçın Sezgin tarafından köye yapılan hizmetler hakkında bilgi verildi. Muhtar Ali Özbek de köyün eksikleri hakkında bilgi vererek, çok amaçlı salon yapılmasını talep etti.
    Vali Hasan Şıldak, köylülerin de taleplerini dinledi. Vatandaşlar içme suyu, yol ve kanalizasyon gibi eksiklerin giderilmesini istedi.
    Gündoğdu köyünü de ziyaret eden Vali Şıldak, daha sonra Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bucak Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Vali Hasan Şıldak'a çiçek takdim etti.
    Vali Hasan Şıldak, ziyaretlerin ardından  Ahmet Kadriye Öğretmenevi'nde şehit yakınları, gaziler, yardıma muhtaç aileler, evde eğitim gören çocukların aileleri, engelli aileler, yetim çocuklar ve aileleri, koruyucu aile üyeleri, köy muhtarlarıyla iftarda bir araya geldi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow