hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Burası Burdur, Burada İş Var'

    Burası Burdur, Burada İş Var
    expand

    'Burası Burdur, Burada İş Var'

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - BURDUR'da 'İstihdam Seferberliği-2019' kampanyası kapsamında uygulanmaya başlayan teşvikler hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

    Ticaret ve Sanayi odası Meclis Salonu'nda yapılan 'Burası Burdur Burada İş Var' istihdam seferberliği tanıtım toplantısına Vali Hasan Şıldak, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Çeliker, SGK İl Müdürü Bayram Balban, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ramazan Erdim, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Güven katıldı.

    Toplantıda konuşan Vali Hasan Şıldak, "Bilindiği gibi ekonominin en vazgeçilmez unsuru üretimdir. Üretimin güçlenmesi her şeyden önce başta sanayi kuruluşlarımız ve işletmelerimiz olmak üzere bütün üreticilerin daha çok çalışmasına bağlıdır. Valilik olarak istihdam seferberliğinin ilde en üst düzeyde gerçekleşmesi adına bütün süreci yakından takip edip gereken bütün desteği vereceğiz" dedi.

    Vali Şıldak, "İş dünyamızın temsilcileri olan burada bulunan oda yönetim kurulu başkanlarımızla birlikte İstihdam Seferberliği-2019 kampanyası kapsamında toplam 4000 ilave istihdam sağlanması konusundaki hedefimizi ve kararlılığımızı ifade ediyoruz. 'Burası Burdur Burada İş Var' sloganı çerçevesinde hedefe ulaşılması konusunda üstün bir gayret göstereceğiz. Gerek kampanyanın duyurulması, gerekse ilgililere bilgilendirme yapılması konusunda müdürlüklerimiz faal olarak çalışacaklar" dedi.

    Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu da istihdam seferberliği kapsamında her türlü desteği vereceklerini belirtti.

    SGK İl Müdürü Bayram Balban ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ramazan Erdim ise İstihdam Seferberliği kapsamında uygulamaya konulan destek ve teşviklerle ile ilgili bilgilendirme yaptı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow