hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Burdur İkinci Amatör sona erdi

    Burdur İkinci Amatör sona erdi
    expand

    Burdur İkinci Amatör sona erdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) -
    BURDUR'da İkinci Amatör maçları tamamlandı. Ligde ilk iki sırayı alan ve önümüzdeki sezon Birinci Amatör'de mücadele edecek olan Yeni Burdurspor ve Esnafspor kupalarını aldı.
    İkinci Amatör'ü 34 puanla namağlup olarak birinci sırada tamamlayan Yeni Burdurspor ile 27 puan ve averajla ikinci sırada tamamlayan Esnafspor kupalarını Gazi Atatürk Stadı'nda düzenlenen törenle aldı. Kupa törenine AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nuri Yıldırım, Futbol İl Temsilcisi Murat Türker ve Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı AK Partili Deniz Kurt katıldı.
    Törende sezonun en centilmen takımı seçilen Burdurgücü takımının kupası AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik tarafından takım kaptanı Servet İnce'ye verildi.
    İnce, "Esnafspor'dan 3 puan öndeydik. Ligin ilk yarısında Esnafspor'u 5-1 yenmiştik. İkinci yarıdaki maça 9 kişiyle çıkıp eksik kalarak 3-0 hükmen mağlup olabilirdik ama biz öyle yapmadık futbolun centilmenliğini konuşturduk. Maça çıktık, centilmence mücadele ettik ve 5-0 kaybettik. Esnafspor ikili averajla ikinci sıraya yükselerek Birinci Amatör'e çıkmaya hak kazandı. Tebrik ediyoruz" dedi.
    Diğer yandan yedinci haftadan itibaren maçlara çıkmayan Burdur Gölspor, 10'uncu haftadan itibaren maçlara çıkmayan Karamanlıspor ve son hafta ligden çekilme kararı alan Burdur Şekerspor tertip komitesi kararıyla ihraç edildi.
    (FOTOĞRAFLI)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow