hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Burdur MHP'de Hikmet Ökte ile devam

    Burdur MHPde Hikmet Ökte ile devam
    expand

    Burdur MHP'de Hikmet Ökte ile devam

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Burdur İl Başkanlığı'na mevcut başkan Hikmet Ökte yeniden seçildi.
    Uzay Çatı altında yapılan Milliyetçi Hareket Partisi Burdur 13'üncü Olağan İl Kongresinde mevcut Başkan Hikmet Ökte güven tazeleyerek yeniden seçildi. Divan Başkanlığı'nı Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'un yaptığı kongrede konuşan Ökte, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyin takdiriyle 31 Ekim 2018 yılından bu yana yürütmüş olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanlığına tekrar aday olma şerefine erişmiş olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Ben ve teşkilatım her daim hazır ve nazır bir şekilde Sayın Genel Başkanımızın emrinde olduğumuzu tekrar beyan etmek istiyorum. Ülke olarak pandemi kaynaklı zor günler geçirmekteyiz. Bu zor günlerin son bulmasını, milletimizin bir an evvel toparlanmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. İçinde bulunduğumuz bu süreçte yalnızca sağlık çalışanlarımızı ve devletimizin çabasıyla değil millet olarak topyekûn bir çabanın neticesiyle aşılacaktır" dedi.
    Milliyetçi Hareket Partisi yeni il yönetimi şu isimlerden oluştu; Gültekin Oktay, Adnan Kaya, Abdurrahman Arıkan, Ramazan Erkan, Adem Tevent, Mustafa Gün, Veysel Ar, Süleyman Yavuz, Mustafa Akbal, Hüsnü Canbaz, İsmail Bozkurt, Erdem Güler, Yaşasın Büyükalan, Oktay Yarlığan, Hayrettin Ayar, Yusuf Savaş, Süleyman Sağlam, Özkan Arazlı, Hüseyin Dinç, Hakkı Şen.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow