hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Burdur'da İstiklâl Marşı'nın kabulü töreni

    Burdurda İstiklâl Marşının kabulü töreni
    expand

    Burdur'da İstiklâl Marşı'nın kabulü töreni

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.
    Burdur Ercan Akın Fen Lisesi'nin düzenlediği program, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Anma programına Vali Hasan Şıldak, Garnizon Komutanı Albay Cenk Baburşah, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Kılıç, kurum müdürleri, siyasi parti il başkanları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
    Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Ercan Akın Fen Lisesi din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Yusuf Keleş yaptı. Anma programında 'milli mücadele', 'İstiklal Marşı' ve 'Mehmet Akif Ersoy' konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinci olan öğrencilere Vali Hasan Şıldak tarafından ödülleri verildi.
    Ödül töreninin ardından Ercan Akın Fen Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryo sahnelendi ve program sona erdi. Program sonunda Mehmet Akif ve İstiklal Marşı konulu resim sergisi protokol üyeleri tarafından gezildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow