hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Burdur'da tenis antrenörlük kursu

    Burdurda tenis antrenörlük kursu
    expand

    Burdur'da tenis antrenörlük kursu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mesut MADAN / BURDUR,(DHA)- BURDUR'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Tenis İl Temsilciliği 2019 faaliyet planında yer alan 1'inci Kademe Yardımcı Tenis Antrenörlük Kursu, açıldı.
    Tenis Federasyonu Temsilcisi Şeyma İbiş'in koordinatörlüğünde Aydın bölgesi tenis antrenörü Engin Arslan tarafından verilen kursa Türkiye'nin çeşitli illerinden 66 kursiyer katıldı.
    Kursun 25 Mayıs günü sona ereceğini söyleyen Tenis Federasyonu İl Temsilcisi Hasan Korkmaz, "Federasyon kursu açabilmemiz için 50 kişilik bir kota verdi. Bunu doldurabilir miyiz diye tereddüt etmiştik. Diğer illerdeki arkadaşlarımıza ulaştık. Şu anda kursumuza 66 kişi katılıyor. 66 kursiyerin 45'i Burdur'dan katılıyor. Tenisin bilinçlendirilmesi, farkındalık yaratılması ve eğitim almış bir tenis camiası olması açısından faydalı bir iş yaptığımıza inanıyorum" dedi.
    Kursiyerlerin 13- 18 Mayıs tarihlerinde teknik, taktik dersleri sabah Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda (BESYO), öğleden sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tenis kortlarında, 20-25 Mayıs arasında ise MAKÜ BESYO'da teorik dersler alacağını aktaran Hasan Korkmaz, antrenör adaylarının kurs sonunda sınava tabi tutulacağını ve başarılı olanların birinci kademe yardımcı antrenör belgesi almaya hak kazanacaklarını söyledi.
    GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
    - Kurstan detay
    - Engin Arslan'ın eğitimi
    - Detay
    - Hasan Korkmaz röportaj
    - Detay
    (FOTOĞRAFLI)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow