hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Burdurlu voleybolcular 3 kupayla döndü

    Burdurlu voleybolcular 3 kupayla döndü
    expand

    Burdurlu voleybolcular 3 kupayla döndü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- İZMİR'de düzenlenen TVF Plaj Voleybolu Kulüpler Türkiye Şampiyonası ve Plaj Voleybolu Veteranlar Türkiye Şampiyonası'nda Burdur'u temsil eden Burdur Mücadele Sporları Gençlik ve Spor Kulübü 3 kupa kazandı.
    Burdur Mücadele Sporları Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 10-13 Eylül 2020 tarihleri arasında İzmir Pamucak Plajı'nda düzenlenen turnuvadan iki Türkiye ikinciliği ve bir Türkiye üçüncülüğü ile döndü. Cansu Cibeli- Pulsar Tunca ikilisi şampiyonada büyükler kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. Büyükler kategorisinde Nesibe Bulut- Çilem Ünal ikilisi Türkiye üçüncüsü olarak podyuma çıktı. Dilek Kübra Karakuş- Derya Özçelik ikilisi de gençler kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.
    Burdur Mücadele Sporları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sercan Çetiner, "Plaj voleybolunda ilk tecrübemiz olmasına rağmen ve sporcularımın isteği mücadelesiyle başarılı bir şekilde şampiyonayı tamamladık. İlimizden ve kulübümüzden 2 Türkiye ikincisi, 1 Türkiye üçüncüsü. 3 kupa sözü vermiştik bunu da yerine getirdik" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow