hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emre Çay göreve başladı

    Emre Çay göreve başladı
    expand

    Emre Çay göreve başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Emre Çay yeni görevine başladı.

    Kırklareli Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü iken Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Emre Çay, ilk olarak Vali Hasan Şıldak'ı ziyaret etti. Çay daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gelerek görevi Mahmut Bayram'dan devraldı.

    Mahmut Bayram'a plaket veren Çay, "5 yıl gibi bir süre zarfında Burdur ilimize yapmış olduğu katkılardan, eğitim camiamız adına il müdürlüğü binasının kazandırılmasından tutun pek çok konuda sundukları hizmetlerden dolayı sayın müdürümüze çok teşekkür ediyoruz" dedi.

    Mahmut Bayram'ı meslek büyüğü olarak kabul ettiklerini ve tecrübesinden istifade etmek istediklerini kaydeden Çay, "İnşallah bizler de bu eğitim meşalesini daha hareketli, daha canlı, daha güzel bir şekilde taşıyacağımızı ümit ediyoruz. Bir bayrak değişimi, bir kan değişimi. Sayın müdürümüze bundan sonraki hizmetlerinde rabbimden muvaffakiyetler diliyorum. İnşallah bizler de çok güzel, huzurlu, başarılı bir dönem geçiririz diye ümit ediyorum. Hayırlı olsun inşallah" diye konuştu.

    Mahmut Bayram da şöyle dedi:

    "Daha güzel hizmetler, üzerine eklenecek çok işler vardır. Bizim göremediğimiz eksik kalan kısımları inşallah sizler buradaki ekip ruhuyla yerine getireceğinizi ümit ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin, Allah utandırmasın."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow