hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gölhisar yeni sezonda da iddialı

    Gölhisar yeni sezonda da iddialı
    expand

    Gölhisar yeni sezonda da iddialı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- GÖLHİSAR Gençlik Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

    2019- 2020 sezonunda Antalya Yerel Basketbol Ligi'nde mücadele edecek Gölhisar ve Burdur'un tek takımı olan Gölhisar Basketbol Gençlik Spor Kulübü geçen yıl elde ettiği başarıyı bu yıl da tekrarlamak istiyor. Tamamı Gölhisar basketbol alt yapısından yetişen oyunculardan kurulu takım zemin problemi giderildiği takdirde önümüzdeki sezon iç saha maçlarını Gölhisar Belediyesi Spor Salonu'nda oynamak istiyor.

    Takımın Baş antrenörü İsmail Davaz, "Gölhisar Basketbol Takımı olarak önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilimizi ve ilçemizi basketbol branşında başarıyla temsil etmek istiyoruz. Yeni sezonla ilgili olarak da çalışmalarımızı Gölhisar Belediyesi Spor Salonu'nda haftada 3 antrenmanla sürdürüyoruz" dedi.

    Hedeflerinin bu yıl Antalya yerel ligde U-16 ve U-18 takımlarıyla play-off oynamak olduğunu söyleyen Davaz, "Bu mücadelemizde bizlere destek veren başta Kaymakamımız Sayın Mustafa Ünver Böke'ye, Belediye Başkanımız İbrahim Sertbaş'a, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Bayram Acar ile Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Orhan Kemerkaya, bizleri destekleyen değerli anne babalara teşekkür ederiz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow