hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kurallara uymayanlara ceza uygulanacak

    Kurallara uymayanlara ceza uygulanacak
    expand

    Kurallara uymayanlara ceza uygulanacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Valisi Hasan Şıldak koronavirüsle mücadele kapsamında belirlenen kurallara uymayanlara idari para cezası uygulanacağını belirtti.
    Vali Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda son günlerde kentte hareketliliğin arttığını, dışarıdaki yoğunluğun hissedilir ölçüde yükseldiğinin görüldüğünü belirterek, "Bunun yanı sıra bazı alanlarda başta sosyal mesafe kuralı olmak üzere tedbirlerin ihlal edildiğine üzülerek şahit olmaktayız" dedi.
    Normalleşme sürecinde de tedbirleri uygulamaya devam etmek gerektiğine işaret eden Vali Şıldak, "Bu nedenle sosyal mesafe kuralı, sokağa çıkma yasağı, araç içinde maske takılmaması, market, manav, pazar yeri, fırın, berber, kuaför ve benzeri yerlerdeki kurallara uyulmaması, belirlenmiş olan diğer kuralların ihlali durumlarında etkili olarak idari para cezası uygulanacaktır. Vatandaşlarımızın bu yaptırımlarla karşılaşmaması için duyarlı davranarak tedbirlere uyum göstermelerini bir kez daha önemle hatırlatıyor, sabır ve anlayış içinde hareket eden bütün hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow