hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lider Oğuzhanspor antrenmanlarını sürdürüyor

    Lider Oğuzhanspor antrenmanlarını sürdürüyor
    expand

    Lider Oğuzhanspor antrenmanlarını sürdürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BÖLGESEL Amatör Lig 7'nci grupta mücadele eden Bucak Belediye Oğuzhanspor, Serinhisar Spor'la oynayacağı karşılamanın hazırlıklarını sürdürüyor.

    Bucak Belediye Oğuzhanspor, şehir stadında teknik direktör Ali Postacı ve teknik heyet denetiminde antrenman yaptı. Ligin bitimine 3 hafta kala 52 puanla lider olan ucak Belediye Oğuzhanspor, gelecek hafta sahasında Serinhisar Spor'u ağırlayacak. Oğuzhanspor daha sonra Kuşadasında Kuşadasıspor'a konuk olacak olan Oğuzhanspor, son hafta ise sahasında Aydın1923 Spor'la karşılaşacak.

    Lige yerel seçimler nedeniyle bu hafta ara verildiğini belirten teknik direktörü Ali Postacı "Önümüzde üç maçımız var. Bunların ikisi içerde bir tanesi de deplasmanda. İkinci Kepez Belediyespor'la aramızda 5 puan var. Bu üç maçta alacağımız 4 puan bizi şampiyon yapar. Gelecek hafta sahamızda oynayacağımız Serinhisarspor maçına galibiyet parolası ile çıkacağız. Futbolcularım sezon başından bu tarafa ellerinden geleni yapıyor, yine yapacaklar. Sahamızda maçı alacağız, şehir ve takım olarak layık olduğumuz yerin üçüncü lig olduğunu biliyoruz. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Son virajlardayız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow