hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    LÖSEV'den farkındalık etkinliği

    LÖSEVden farkındalık etkinliği
    expand

    LÖSEV'den farkındalık etkinliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- LÖSEMİLİ Çoçuklar Vakfı (LÖSEV) Burdur Temsilciliği ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi PDR Bölümü öğrencileri, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla etkinlik düzenledi.
    Burdur Cumhuriyet Meydanı'nda stant açan LÖSEV Burdur Temsilciliği ve MAKÜ PDR Bölümü öğrencileri el basma etkinliği düzenleyerek farkındalık yarattı. Burdurlu vatandaşlar da yapılan etkinliğe duyarlı davranarak destek verdi. Vatandaşlar eldiven takarak ellerini boyayıp, hazırlanan pankarta el izlerini bıraktı. LÖSEV Antalya İl Koordinatörü Ercan Karalar ve LÖSEV sosyal hizmet uzmanı Ceren Kaplan da Burdur'a gelerek standı ziyaret etti.
    LÖSEV Antalya İl Koordinatörü Ercan Karalar, "2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında ziyaretlerimizi yapıyoruz. Vali yardımcımız, sosyal hizmetler müdürümüz ve gönüllü gençlerimizden oluşan grupları ziyaret ettik. Herkesten 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda sağlıklı yaşamın ve lösemili çocuklara verilecek desteğin farkındalığını arttırmada yardımlarını bekliyoruz. Bu hafta gerek sosyal mecralarımızdan gerekse ulaşabildiğiniz fiziki faaliyetlerde bize desteklerinizi bekliyoruz. Herkese şimdiden çok teşekkür ederim" dedi.
    LÖSEV Burdur İl Temsilcisi Şerafettin Acar, "2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası münasebetiyle MAKÜ PDR öğrencileri ile birlikte stant açarak bir etkinlik yaptık. Burdur halkımız etkinliğe duyarlı. El basma etkinliği yaptık, ürünlerimizden satmaya çalıştık, üye kayıtlarımızı yaptık. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.
    Etkinliğe destek vermek için Cumhuriyet Meydanı'na gelen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi PDR Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Yaşar Nida Konu da şöyle dedi:
    "'Topluma hizmet dersi' kapsamında LÖSEV ile birlikte bir etkinlik yapmaya karar verdik. Daha önceden de LÖSEV'i duymuştum ama bu kadar ayrıntılı bilmiyordum. Lösemili çocuklara ne faydası olur, ne yapabiliriz diyerekten Şerafettin Bey bizi yönlendirdi ve bugün el basma etkinliği yaptık. Ücretsiz üye kaydı için vatandaşlardan destek istedik. Umarım faydamız olmuştur lösemili çocuklar çünkü bizim toplumumuzun bir parçası ve biz böyle etkinliklerle insan olduğumuzu, birey olduğumuzu daha iyi faydasını görüyoruz. Umarım daha fazla etkinlikler yapabiliriz ve lösemili çocuklara destek sağlayabiliriz."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow