hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Maküspor kupasına kavuştu

    Maküspor kupasına kavuştu
    expand

    Maküspor kupasına kavuştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR Birinci Amatör şampiyonu Maküspor kupasına kavuştu.

    Burdur Birinci Amatör'de normal sezonu birinci sırada bitiren ve play-off grubunda geçen hafta sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğu garantileyen Maküspor, sezonun son karşılaşmasında Burdurspor'u yendi. Burdur Gazi Atatürk Stadı'nda oynanan ve Muhammed Burak Tufan, Merve Özdemir ve Onur Solak hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde bitiren Maküspor karşılaşmanın ikinci yarısında bulduğu gollerle sahadan 5-0 galibiyetle ayrıldı.

    Karşılaşmayı Vali Hasan Şıldak, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, rektör yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Karaca ve Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nuri Yıldırım, MAKÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Mehmet Şimşek de izledi.

    Karşılaşmanın sonunda Maküspor'a şampiyonluk kupasını veren Vali Hasan Şıldak, Bölgesel Amatör Lig'de başarı diledi.

    Maküsporlu futbolcular maç sonunda Kulüp Başkanı Mustafa Kılınç ve Teknik Direktör Sezgin Korkmaz ve Yardımcı Antrenör Emre Uysal'ı havaya atarak şampiyonluk sevincini yaşadı.

    Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grup'ta Burdur'u temsil eden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ligin bitimine bir hafta kala lider bitirmeyi garantileyince Maküspor direkt olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi. Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ise TFF 3. Lig'e yükselebilmek için play-off maçları oynayacak.

    GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

    - Maçtan detay

    - Kupa töreni

    - Teknik direktörü havaya atmaları

    - Maç sonu sevinci

    (FOTOĞRAFLI)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow