hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özdaşlı MAKÜ rektörlüğüne aday

    Özdaşlı MAKÜ rektörlüğüne aday
    expand

    Özdaşlı MAKÜ rektörlüğüne aday

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - MEHMET Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) öğretim üyesi Prof. Dr. Kürşat Özdaşlı, MAKÜ Rektörlüğü'ne aday olduğunu açıkladı.

    Burdur Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden MAKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kürşat Özdaşlı, üniversitelerin eğitim öğretim, araştırma ve proje üretme ve topluma hizmet misyonları olduğunu ve bu misyonları yerine getirmek için rektör adayı olduğunu belirtti.

    Yönetimde liyakat ve sadakatin olması gerektiğini vurgulayan Özdaşlı, "Yönetim olgusu insanları ve kaynakları amaçlar doğrultusunda yürütmekse bir takım ilkelerle yola çıkılır. Biz bu ilkeler doğrultusunda hareket edeceğiz. Geçmişte Türk milleti büyük devletler kurmuştur. Baktığımızda bu devletler de benim gördüğüm en önemli unsurlardan birisi liyakat. Liyakatin yanında sadakatin de olması gerekiyor" diye konuştu.

    Ayakları yere basan, hesap verilebilir, anlatılabilir işler yapmaya gayret edeceğini aktaran Özdaşlı, "Yönetimde canlı ve duygulu olmak, sürekli olmak, heyecanlı olmak gerekiyor. MAKÜ ile ilgili yapmayı düşündüğüm, planladığım, yazılı hale getirdiğim projeler var. Görev bize nasip olursa bu bağlamda projelerimi gerçekleştirebilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow