hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağlığa hayırsever desteği

    Sağlığa hayırsever desteği
    expand

    Sağlığa hayırsever desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - BURDUR'un Gölhisar ve Karamanlı ilçelerinde hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılacak sağlık tesisleri için protokol imzalandı.

    Gölhisar ilçesinde Ummahan Ertuğrul ve Zeynep Serttaş'ın bağışladığı arsaya hayırsever Mustafa Eravcı tarafından yaptırılacak 'Mustafa Eravcı Aile Sağlığı Merkezi' ile Karamanlı ilçesinde yaptırılacak 'Fidan-Murat Ören 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu' için Burdur Valiliğinde protokol imza töreni düzenlendi. Protokolü Vali Hasan Şıldak, İl Sağlık Müdürü Reha Sermed Aygören, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu ile hayırsever vatandaşlar imzaladı. Törene Gölhisar Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Karamanlı Kaymakam Vekili Rabia Naçar, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, İl Sağlık Müdürü Reha Sermed Aygören ile hayırsever vatandaşlar katıldı.

    Törende konuşan Vali Hasan Şıldak "Karamanlı'daki istasyonumuzla ilçemizin önemli bir ihtiyacı karşılanmış olacak. Arsa temini konusundaki yardımı için Belediye Başkanımıza ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlimize, ilçemize hayırlı olsun" dedi.

    İl Sağlık Müdürü Reha Sermed Aygören de Karamanlı'daki 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun geçici bir binada hizmet verdiğini belirterek, "Fiziki koşulları ve vakaya çıkış ortamı çok uygun değil. Yapılacak istasyonumuz yola yakın olması sebebiyle olası bir kazaya daha erken müdahale imkanı sağlayacak" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow