hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarım Bakan Yardımcısı Burdur'da

    Tarım Bakan Yardımcısı Burdurda
    expand

    Tarım Bakan Yardımcısı Burdur'da

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - TARIM ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Burdur'da sektör temsilcileri ile biraraya geldi.

    Burdur'da ilk olarak Vali Ali Arslantaş'ı ziyaret eden Özkaldı, basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Özkaldı, daha sonra Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans Salonu'nda sektör temsilcileri ile biraraya gelerek sorunları dinledi. Toplantıya Vali Ali Arslantaş, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile bakanlık temsilcileri katıldı.

    Toplantıda söz alan sektör temsilcileri artan girdi maliyetleri nedeniyle yaşadıkları sorunları dile getirdi. Burdur'un tarım ve hayvancılıkta önemli bir il olduğunu belirten Özkaldı ise "Bu sene hakikaten kuraklıktan önemli bir yara aldığının farkındayız, onun için buradayız. Sizleri dinleyip çözüm üretmek adına buradayız. Bakanlık olarak 136 farklı desteğimiz var. Bunların biraz daha sade, temel girdi, mazot, gübre, yem fiyatları gibi daha sade hale getirici bir destekme modeli de hazırladık. Son aşamasına geldi. İnşallah o da önümüzdeki günlerde açıklanacak. Daha faydalı hale getirmek için gayretlerimiz devam ediyor" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow